Skip to main content
Security breaches

Certificat IRM en Gestió de Riscos Digitals

Em complau informar-vos que en aquest mes de gener de 2020, he obtingut la Certificació en Gestió de Riscos Digitals de l’IRM (Institute of Risks Management), institució anglesa fundada el 1986 dedicada a la formació i certificació de professionals en matèria de gestió de riscos.

Gestió de Riscos digitals

En un moment de digitalització dels negocis tradicionals i de la constant irrupció de noves tecnologies aplicades al món de l’empresa, aquesta gestió és una necessitat cada vegada més present per qualsevol tipus d’organització.

No hi ha cap dubte doncs, que pels professionals que assessorem empreses i organitzacions que, en major o menor mesura tenen una base tecnològica, la formació continuada no és només un repte, sinó un necessitat ineludible.

Cibersecuretat Gestio de Riscos Digitals

Certificat IRM

Aquest nou certificat dota als professionals d’eines i tècniques per a gestionar riscos adequats al context digital en el qual ens trobem. També aporta coneixements sobre les pràctiques i els principis de la ciberseguretat.

El procés es basa en els següents passos:

  • Identificar les possibles amenaces en l’entorn que poden afectar a l’organització.
  • Avaluar les mesures a aplicar.
  • Generar una resposta el més adient possible al risc detectat.
  • Control de les accions implementades.

Per tot això aquesta certificació m’anima a seguir treballant per seguir donant el millor servei possible d’acord amb les necessitats de cada client.

Si esteu interessats a obtenir assessorament sobre la Gestió dels Riscos Digitals de la vostra organització, no dubteu en contactar-nos.

Salutacions i endavant amb el 2020!!