Política de privacitat

Informació sobre protecció de dades

Denominació social
Identitat: LEGAL IT GLOBAL 2017, SLP
Dir. Postal: Pg. Joan Carles I, 12, 08320 El Masnou (BCN)
Email: info@rosello-mallol.com.

Finalitat
Per a què usem les dades?

La següent Política de privacitat estableix els termes en què tractarem les dades personals l’empresa; això inclou qualsevol dada personal recollida a través de la nostra pàgina web www.rosello-mallol.com, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats professionals.

L’empresa recull les següents dades personals amb les finalitats a continuació indicades:

a) Formulari de contacte de la web: les dades personals recollides a través d’aquest formulari seran exclusivament utilitzats per a informar-lo sobre els serveis que ens hagin sol·licitat.

b) Prestació del servei: en el cas que contractis algun dels nostres serveis, les teves dades personals seran exclusivament utilitzats per a la gestió administrativa relacionada amb el servei contractat. Això implica bàsicament la facturació del servei

c) Dades de candidats: en el cas que ens facis arribar el teu CV o que realitzis entrevistes de treball en les nostres oficines, les teves dades seran utilitzades per a cobrir possibles vacants laborals en la nostra empresa.

Quant temps custodiem les teves dades?

Les dades de possibles clients que no acabin contractant cap servei, seran automàticament eliminats passat un any des del contacte, sempre que el possible client no hagi mostrat més interès en els nostres serveis. En cas de contractar algun servei, les dades seran tractades mentre duri la relació professional i, una vegada conclosa pel temps de necessari per a respondre davant possibles responsabilitats legals especialment totes les relacionades amb les garanties de béns de consum. En relació a les dades laborals aquests seran tractats mentre duri aquesta relació i una vegada conclosa, pel temps necessari per a respondre per possibles incompliments en aquest àmbit. En el supòsit de realitzar alguna entrevista per una vacant laboral, les teves dades personals seran arxivats per un període d’un any, després dels quals, de no haver estat seleccionat, seran esborrats dels nostres sistemes.

En el supòsit que ens donis el teu consentiment per a informar-te dels nostres o serveis, mantindrem les teves dades fins que ens manifestis la teva voluntat de no rebre més comunicacions nostres. En el cas que adquireixis algun producte, i d’acord amb la normativa vigent, s’entendrà que ens dónes el teu consentiment per a rebre comunicacions comercials nostres. En qualsevol cas pots exercir el dret d’oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

Legitimització
Les dades dels clients seran tractats per l’empresa, així com aquells relacionats amb els treballadors, per al compliment de la relació contractual.

Únicament tractarem les teves dades amb finalitats promocionals si ens has donat el teu consentiment específic per a això. Sempre tindràs l’opció de revocar el teu consentiment per al tractament de les teves dades amb aquestes finalitats.

Destinataris
Cessions de dades a tercers

Les teves dades personals no seran cedits a tercers sense el teu consentiment, tret que mediï una llei que obligui a l’Empresa a tal cessió de dades.

Drets
Tens dret a:

  • Accedir a les dades personals.
  • Rectificar les dades personals.
  • Suprimir les dades personals.
  • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l’agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
  • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar els teus drets.