Skip to main content

Propietat intel·lectual

Advocats especialistes en Propietat Intel·lectual a Barcelona i Andorra

La facilitat de còpia de l’entorn digital, obliga a creadors o titulars de drets a prendre totes les mesures prèvies a l’explotació dels seus continguts, perquè aquesta es realitzi amb totes les garanties. Els nostres advocats especialistes en Propietat Intel·lectual estudien el teu cas i t’ofereixen la solució que més s’adequa a les teves necessitats.

Les teves creacions originals (textos, dissenys, programes, fotografies…) mereixen ser protegides davant d’usos no permesos.

Registre Propietat Intel·lectual

Assessorament en la realització de qualsevol tràmit davant del Registre de la Propietat Intel·lectual de creacions protegibles.

Dipòsit notarial o digital d’obres

T’ajudem en la realització de qualsevol tràmit de protecció de creacions protegibles, davant de notari o en registres digitals.

Contractes Propietat Intel·lectual

Selecciona o demana’ns el contracte que necessites per protegir o explotar drets de propietat intel·lectual.

Els nostres advocats experts en propietat intel·lectual t’ajudaran a protegir les teves creacions

No busquis més, t’ajudem a fer tots els tràmits que necessites per protegir i defensar les teves creacions.  Truca’ns i obtindràs la solució que més s’adequa a les teves necessitats.

Formulari de contacte

Omple directament el següent formulari, amb la consulta que vulguis fer-nos, i ens posarem en contacte en un termini màxim de 48 hores. 


  Informació sobre protecció de dades

  Denominació social
  LEGAL IT GLOBAL 2017, SLP
  Finalitat
  Prestar el servei.
  Enviament del Boletí informatiu.
  Legitimització
  Compliment de la prestació de servei.
  Consentiment.
  Destinataris
  Les teves dades no seran compartides amb cap tercer, excepte aquells proveïdors de serveis amb els que disposem d’un contracte de serveis vigent.

  Drets
  Pots accedir, rectificar o suprimir les dades, així com exercir els drets que s’esmenten en la nostra Política de Privacitat.

  Més informació
  Consulta la Política de Privacitat.

  La legalitat de la teva empresa,
  en les millors mans


  933 801 256