LA Protección de datos de menores y las video clases

La Protecció de Dades de menors i les classes online

Tota la societat està travessant una situació nova i sense precedents, la qual també afecta directament l’àmbit de l’educació, que ha hagut d’adaptar a la nova realitat. Abordem com afecta la nova manera de fer classes online a la Protecció de Dades dels menors.

Els Centres Educatius s’han vist obligats a oferir continguts en línia i a fer el seguiment amb alumnes / es a través de videotrucades. Hi ha multitud d’eines que permeten tot això, però cal prestar especial atenció a com aquestes plataformes gestionen la privacitat i la protecció de dades.

Classes online i RGPD

Eines com Jitsi, Skype, Zoom o Google Meet han de ser auditades en detall pels Col·legis, Universitats i Instituts abans d’usar-les amb el seu alumnat. Us expliquem amb detall quins aspectes convé tenir en compte a l’decantar-se per una plataforma o una altra, i al gestionar la Protecció de Dades dels menors del teu centre.

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons.

Llicència creative commons
La legalitat de la teva empresa,
en les millors mans


93 540 43 32