Skip to main content
Protecció de dades de menors i les classes online

La Protecció de Dades de menors i les classes online

Tota la societat està travessant una situació nova i sense precedents, la qual també afecta directament l’àmbit de l’educació, que ha hagut d’adaptar a la nova realitat. Abordem com afecta la nova manera de fer classes online a la Protecció de Dades dels menors.

Els Centres Educatius s’han vist obligats a oferir continguts en línia i a fer el seguiment amb alumnes /es a través de videotrucades. Hi ha multitud d’eines que permeten tot això, però cal prestar especial atenció a com aquestes plataformes gestionen la privacitat i la protecció de dades.

Classes virtuals i la Protecció de dades dels menors: Què diu la RGPD?

Eines com Jitsi, Skype, Zoom o Google Meet han de ser auditades en detall pels Col·legis, Universitats i Instituts abans d’usar-les amb el seu alumnat.

Us expliquem amb detall quins aspectes convé tenir en compte al decantar-se per una plataforma o una altra, i al gestionar la Protecció de Dades dels alumnes del teu centre.

Si vols saber més sobre el tema, no dubtis en contactar-nos!

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons.